Schooperen/Metalliseren

Een techniek die we uitstekend beheersen

Schooperen, metalliseren, vlamspuiten en zinkspuiten zijn vier verschillende benamingen voor één en hetzelfde procédé: het aanbrengen van een laagje zink, aluminium of zink-aluminium met behulp van een speciaal ‘metalliseerpistool’ op een vooraf gereinigd en gestraald stalen voorwerp. Het ‘verspoten’ laagje stolt onmiddellijk na contact met het staal en vormt een uitstekende actieve kathodische bescherming tegen corrosie, bovendien vormt het een goede basis voor een poedercoat- of natlakbehandeling. De voordelen in het kort: metalliseren of schooperen is een procédé dat -na een grondige voorbehandeling- heel goed toegepast kan worden op alle soorten nieuwe en oude metalen structuren, ook kan de dikte van de gespoten laag worden aangepast aan de eisen met betrekking tot de situatie en de (industriële, maritieme, stedelijke of landelijke) omgeving, tevens garandeert de lichte porositeit van het behandelde oppervlak een uitstekende hechting voor eventuele eindafwerkingen, en tot slot is er minder risico op vervorming van het te behandelen materiaal (aangezien dit niet wordt opgewarmd tijdens het schooperen/metalliseren)!

Goed om te weten

  • Afmetingen cabine: 10000 x 4000 x 3000
Adres

De Run 5118, 5503 LV Veldhoven

Contact
De Run Metaalcoating: 040-2553858
Verzinkerij Meerveldhoven: 040-2536622
Dameco Plating: 040-2060192
Openingstijden

Op werkdagen is ons kantoor geopend van 7.30 tot 17.00 uur.

Zaterdagochtend kunt u uw materiaal lossen en laden van 7.30 tot 11.00 uur

Anders…: Lukt het u niet om uw materiaal binnen de bovenstaande tijden te lossen of te laden, bel ons dan even (graag wel een dag van tevoren), zodat we u toch kunnen helpen.

Contactformulier Offerte aanvraagformulier Kijkje nemen? boek een rondleiding

Cookies accepteren

Derunmetaalcoating.nl maakt gebruik van functionele & analytische cookies die nodig zijn voor de werking van de website. Pagina statistieken worden opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.