Natlakken

Met precies de juiste verfsystemen

Natlakken is een van de meest toegepaste methodes om metaal en andere materialen van een of meer mooie gladde, beschermende laklagen te voorzien. Bij deze methode maken we gebruik van speciale, op elkaar afgestemde ‘verfsystemen’ met verschillende natlakcoatings die elk over andere eigenschappen beschikken, afhankelijk van de ondergrond en het gewenste effect. Zo kan de ene laag zorgen voor de hechting van de overige verflagen en de andere voor de gewenste weerstand tegen de elementen. Over het algemeen zijn deze verfsystemen bedoeld om onderhoud van het materiaal zo veel mogelijk te voorkomen en te beperken (door een goede conservering van het betreffende materiaal, kan men het onderhoud langer uitstellen). Veelgebruikte natlakken zijn, onder andere, luchtdrogende lakken (die zonder toevoeging van een verharder-component uitharden), meercomponenten lakken (die door een chemische reactie tussen de componenten uitharden) en moffel lakken (die onder invloed van een relatief hoge temperatuur drogen en hard worden).

Natlakken

 

Goed om te weten

  • Voordat we een voorwerp kunnen natlakken, moet het worden gereinigd. Dit doen we door het materiaal te stralen, schuren en te ontvetten. Deze voorbereiding is noodzakelijk om een goede hechting van de lak(ken) op het metaal te verkrijgen.
  • Uw materiaal kunnen we in alle RAL-kleuren, zowel mat als glanzend poedercoaten en natlakken, bovendien is het mogelijk om de coatings van een speciale textuur te voorzien.
  • Uw materiaal kan voorzien worden van een hittebestendige laklaag via zowel een poedercoating- als een natlakbehandeling.
  • We kunnen al uw materiaal ook voorzien van een brandwerende coating.
  • Afmetingen cabine: 10500 x 3800 x 3000 (max. 1000 kilo per product)

De Run - opruwen

Adres

De Run 5118, 5503 LV Veldhoven

Contact
De Run Metaalcoating: 040-2553858
Verzinkerij Meerveldhoven: 040-2536622
Dameco Plating: 040-2060192
Openingstijden

Op werkdagen is ons kantoor geopend van 7.30 tot 17.00 uur.

Zaterdagochtend kunt u uw materiaal lossen en laden van 7.30 tot 11.00 uur

Anders…: Lukt het u niet om uw materiaal binnen de bovenstaande tijden te lossen of te laden, bel ons dan even (graag wel een dag van tevoren), zodat we u toch kunnen helpen.

Contactformulier Offerte aanvraagformulier Kijkje nemen? boek een rondleiding

Cookies accepteren

Derunmetaalcoating.nl maakt gebruik van functionele & analytische cookies die nodig zijn voor de werking van de website. Pagina statistieken worden opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.