Over ons team

Een goed stel ‘spuitgasten’

In 1995 richtten we De Run Metaalcoating op als zelfstandig zusterbedrijf naast Verzinkerij Meerveldhoven. Dit bleek een uitstekende beslissing te zijn, onder andere omdat de vraag naar coatings en natlaksystemen in de afgelopen decennia sterk toenam, en ons bedrijf daar goed op inspeelde. Mede hierdoor is onze onderneming in de afgelopen decennia sterk gegroeid en hebben we ons dienstenpakket flink kunnen uitbreiden.

Steeds meer specialistische kennis

In de eerste jaren van ons bestaan bekwaamden we ons in het poedercoaten en het schooperen/metalliseren. Daarna specialiseerden we ons in natlakken en alles wat er maar in een spuitcabine ‘voorbij kan komen’. Daardoor kunnen we u en onze klanten nu een zeer breed pallet aan gespecialiseerde diensten aanbieden!

Adres

De Run 5118, 5503 LV Veldhoven

Contact
De Run Metaalcoating: 040-2553858
Verzinkerij Meerveldhoven: 040-2536622
Dameco Plating: 040-2060192
Openingstijden

Op werkdagen is ons kantoor geopend van 7.30 tot 17.00 uur.

Zaterdagochtend kunt u uw materiaal lossen en laden van 7.30 tot 11.00 uur

Anders…: Lukt het u niet om uw materiaal binnen de bovenstaande tijden te lossen of te laden, bel ons dan even (graag wel een dag van tevoren), zodat we u toch kunnen helpen.

Contactformulier Offerte aanvraagformulier Kijkje nemen? boek een rondleiding

Cookies accepteren

Derunmetaalcoating.nl maakt gebruik van functionele & analytische cookies die nodig zijn voor de werking van de website. Pagina statistieken worden opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.