Hoe het werkt

Netjes volgens afspraak

We kunnen ons voorstellen dat u niet weet welke behandeling of behandelingen uw materiaal nodig heeft. Of dat u gewoon meer informatie wilt over onze werkwijze of dienstverlening. In beide gevallen is het zeker de moeite waard om ons gewoon even te bellen. Wilt u liever langskomen, dan kan dat ook. We kijken dan waar het om gaat, wat de mogelijkheden zijn en welke kosten er verbonden zijn aan de realisatie en afhandeling van een eventuele order. Als duidelijk is wat er moet gebeuren, nemen we alles nog eens met u door en leggen we –ook per foto- vast wat er gedaan gaat worden. Is dat gebeurd, en verleent u ons de opdracht, dan gaan we voor u aan de slag.

Van standaard levertijd tot snel, sneller, snelst

Net als bij onze zusterbedrijven Verzinkerij Meerveldhoven en Dameco Plating hanteren we verschillende snelheden voor onze orderafhandeling: we bieden u bijvoorbeeld naast een standaard-levertijd (maximaal 5 dagen) ook een 24-uurs service. Wilt u hier meer over weten, bel ons dan even.

Adres

De Run 5118, 5503 LV Veldhoven

Contact
De Run Metaalcoating: 040-2553858
Verzinkerij Meerveldhoven: 040-2536622
Dameco Plating: 040-2060192
Openingstijden

Op werkdagen is ons kantoor geopend van 7.30 tot 17.00 uur.

Zaterdagochtend kunt u uw materiaal lossen en laden van 7.30 tot 11.00 uur

Anders…: Lukt het u niet om uw materiaal binnen de bovenstaande tijden te lossen of te laden, bel ons dan even (graag wel een dag van tevoren), zodat we u toch kunnen helpen.

Contactformulier Offerte aanvraagformulier Kijkje nemen? boek een rondleiding

Cookies accepteren

Derunmetaalcoating.nl maakt gebruik van functionele & analytische cookies die nodig zijn voor de werking van de website. Pagina statistieken worden opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.