Actueel

Paardenstallen al ruim 30 jaar onze professie

special 2Een nieuwe paardenstal bouwen, een huidige renoveren of een bestaand gebouw inrichten met nieuwe paardenboxen? Wij weten wat erbij komt kijken en hoe we met onze technieken samen met de klant zorgen voor een lange levensduur. Onze ruime ervaring in het thermisch verzinken en poedercoaten van stallen heeft zich  al meer dan 30 jaar bewezen in vele paardenstallen.

De levensduur van de stal wordt door het toepassen van thermisch verzinkt staal zo verlengt dat deze het ‘baasje’ vaak overleeft. Een levensduur van 25 jaar of meer is dan ook geen uitzondering.

Naast enkel thermisch verzinken kan er ook een combinatie worden gemaakt met poedercoating, het zogeheten duplexsysteem. De verflaag beschermt de zinklaag. De zinklaag verhindert op haar beurt roestvorming onder de verflaag. Logischerwijs zal de oppervlakte dan wel wat sneller sporen tonen van oneffenheden op de oppervlakte dan enkel thermisch verzinkte objecten, maar zo krijgen de stallen wel een lange tijd een extra luxe uitstraling.

special 6

Beschikt u over paardenstallen die aan renovatie toe zijn of heeft u nieuwbouw plannen? Neem vrijblijvend contact met ons op. U bent van harte welkom!

Adres

De Run 5118, 5503 LV Veldhoven

Contact
De Run Metaalcoating: 040-2553858
Verzinkerij Meerveldhoven: 040-2536622
Dameco Plating: 040-2060192
Openingstijden

Op werkdagen is ons kantoor geopend van 7.30 tot 17.00 uur.

Zaterdagochtend kunt u uw materiaal lossen en laden van 7.30 tot 11.00 uur

Anders…: Lukt het u niet om uw materiaal binnen de bovenstaande tijden te lossen of te laden, bel ons dan even (graag wel een dag van tevoren), zodat we u toch kunnen helpen.

Contactformulier Offerte aanvraagformulier Kijkje nemen? boek een rondleiding

Cookies accepteren

Derunmetaalcoating.nl maakt gebruik van functionele & analytische cookies die nodig zijn voor de werking van de website. Pagina statistieken worden opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.